PROGRAMMA
Programma A : weekendworkshop.
Programma B : midweek ; 5 dagen Pinksteren ; tussen kerst en nieuw.
Programma C : 4 dagen Pinksteren.


De dagen beginnen in de ochtend om ongeveer 8.30 uur met een uitgebreid ontbijt en daarna kun je beginnen beeldhouwen tot 22.00 uur in de avond. Natuurlijk stoppen we tussendoor een tijdje voor de zalige lunch en het heerlijke diner.
Bij mooi weer kunnen deze buiten aan de grote granieten tafel genuttigd worden. Er is een weekend workshop die loopt van vrijdagavond 18.30 uur tot zondagmiddag 16.00 uur . Maar je kunt ook een midweek van maandagochtend 12.00 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur volgen.
Bij de Pinksterworkshops en de workshop tussen kerst en nieuw zijn de dagen natuurlijk afhankelijk van de datums. We hebben een 5 daagse Ún een 4 daagse workshop tijdens Pinksteren.
Aan de workshops kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen. Het uitgangspunt is namelijk de capaciteit en de ervaring van de cursist. Ook als u nog nooit iets gemaakt hebt, is er geen enkel probleem.
Tijdens de begeleiding wordt er gelet op de zeggingskracht, techniek, en esthetiek van de werkstukken. Je kunt kappen in hout en verschillende steensoorten. Er zijn ongeveer 12 verschillende soorten dus voor elk wat wils.
Bij dit alles staat de kwaliteit en het persoonlijke van de werkstukken voorop. Dit alles hoeft niemand af te schrikken want uit ervaring blijkt dat iedere cursist verrast staat over zijn of haar eigen kwaliteiten.

vorige paginavolgende pagina

homepage