CREATIEVE VAKANTIES IN ZEEUWS-VLAANDEREN !!!

In de inspirerende rust van de weidse Zeeuws-Vlaamse polders nabij Hulst, is het mogelijk om workshops beeldhouwen en zilver gieten te volgen. Deze kunnen één of meerdere dagdelen, een weekend of meerdere aaneengesloten dagen duren.
In deze omgeving zijn er verschillende natuurgebieden om te wandelen (de Putting, Margarethapolder, Verdronken land van Saeftinghe) en natuurlijk de Westerschelde met zijn oceaanreuzen.

Voor groepen, vanaf 2 personen, kunnen tijdstip en duur natuurlijk in overleg vastgesteld worden, dit kan gedurende het gehele jaar. Dit geldt zowel voor het beeldhouwen als voor het zilver gieten. U kunt deze workshops ook combineren.
Een dagdeel of meerdere dagen komen beeldhouwen of zilver gieten in het kader van een (personeels) uitje of bijvoorbeeld teambuilding is ook mogelijk. We organiseren dit voor groepen van 4 tot 50 personen inclusief diner of lunch. Neem hiervoor kontakt op en we maken met plezier een offerte op maat. Het is eveneens mogelijk om dit op een lokatie te doen die bij u in de buurt is.
Tevens hebben we ervaring met groepen in het speciaal onderwijs.