VERBLIJF

Je kunt op verschillende manieren overnachten.
Je kunt op onze zolder overnachten, waar je een privé en moderne bedstede tot je beschikking hebt (GRATIS).
Er is ook de mogelijkheid om een koepeltent te gebruiken die bij ons opgesteld staan.
Er zijn ook kamers beschikbaar. (Zie foto mamalouwagens!) We hebben ook een terrein op drie km. waar u een caravan of grote tent kunt neer zetten. Dit heet “kamperen bij de schuur”.Alle overnachtingen, op zolder, maaltijden, koffgie, thee zijn gratis. Voor lakens en dekens kan eventueel gezorgd worden, hiervoor vragen we een vergoeding van € 7,50. Bij de eigen kamers zijn deze inbegrepen
De bijzonder smakelijke maaltijden (drie gangen diner) worden gemeenschappelijk gebruikt. Mits op het aanmeldingsformulier aangegeven kan met vleesloze maaltijden rekening gehouden worden Verder zijn er in het dorp Kloosterzande op twee km. afstand ook nog twee hotels. Hotel Van Leuven (vanaf € 30,00 per persoon per nacht) en Hotel De Linde.

Tip

In de uren dat er geen workshop gegeven wordt kunt U genieten van het uitzicht en de rust van de Zeeuws-Vlaamse polders of U maakt een wandeling langs de Westerschelde die hier ongeveer 500 meter vandaan stroomt. Voor natuurliefhebbers is er altijd nog het Verdronken Land van Saeftinge waar ook excursies gegeven worden. of (vogel)natuurgebieden als de Putting bij Hengstdijk of de Margarethapolder. Op een afstand van ongeveer 40 autominuten liggen Gent en Antwerpen. Deze schitterende historische steden bieden de cursisten ook mogelijkheden om de ruim voorhanden zijnde musea te bezoeken o.a. Museum van Moderne Kunsten, Museum van Schone Kunsten, Beeldentuin Middelheim Mas enz. Op 20 minuten afstand ligt de grootste openbaar toegankelijke privé collectie van zeer hedendaagse kunst van de Benelux de Verbeke Foundation.

vorige paginavolgende pagina

homepage